Workshops

Creatieve workshops en op maat ervaringen bij Atelier V

Binnen Atelier V worden regelmatig workshops georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de inspirerende ‘Portrettekenen’ workshop.

Blijf op de hoogte van deze workshop door mijn website in de gaten te houden of meld je aan voor de nieuwsbrief via het contactformulier op deze pagina.

Op zoek naar een uniek teamuitje, een bijzondere invulling voor een familiedag of een onvergetelijke vrienden/vriendinnendag? Neem gerust contact met mij op. Ik creëer graag een op maat gemaakte workshop die voldoet aan jullie wensen. Een dag vol creativiteit met als beloning een prachtige, blijvende herinnering.

Wat biedt een workshop op maat?

  • elkaars werk bewonderen
  • spelen we met kleuren, vormen en ideeën 
  • elkaar op een andere manier zien en leren kennen
  • een prachtige blijvende herinnering

Een familie workshop als workshop op maat

Wil je iets verrassends voor je familie organiseren? Neem dan contact op met mij voor een workshop op maat. Samen kijken we naar wat jullie wens is en wat mijn idee over een passende invulling hiervoor kan zijn.

Een vrijgezellen feest als workshop op maat

Wil je iets origineels voor een toekomstige bruid of bruidegom organiseren? Neem dan contact op met mij voor een workshop op maat. Samen kijken we naar wat jullie wens is en wat mijn idee over een passende invulling hiervoor kan zijn.