Projecten

Hoe kan ik uw idee waarmaken?

Heeft u een persoonlijke wens waarin ik iets voor u kan betekenen? Denk bijvoorbeeld aan een laatste wens of een op maat gemaakt schilderij. Samen met u kan ik bespreken hoe ik van dienst kan zijn.

Voorbeelden van projecten

School project

Alle groepen van de Lea Dasberg hebben tekeningen gemaakt met het thema ‘feest’. Zij kregen per groep een opdracht: teken een clown, een ballon,een vervoermiddel of een bewegend figuur. Het resultaat is dat er 6 tekeningen zijn ontstaan die de ontwikkeling van de kinderen laat zien. Uit iedere groep is er een tekening gekozen. Het is een kleurrijk feest geworden. De tekeningen zijn 400 cm breed en variëren van 150 cm tot 250 cm hoog.

Project op locatie

  1. Bij een jubileum van muziekvereniging Juliana zijn alle muzikanten geschilderd door kinderen en later opgesteld als een echte harmonie, maar  dan van papier.
  2. Een openbare les op een podium: kinderen schilderen terwijl het publiek kijkt.
  3. Bij een 75 jarig jubileum van een papierfabriek in Loenen heb ik samen met 200 kinderen 3 grote schilderijen gemaakt. Deze zijn te bezichtigen door alle werknemers in het bedrijf.
  4. De vloer van het Almense en Gorsselse zwembad vormt het schilderij waar ik vissen en schildpadden op heb geschilderd.
  5. Bij een kinderdagverblijf in Utrecht heb ik een kleurrijke dierenfanfare op de muur van het buitenspeelverblijf geschilderd.

Voor een volledige weergave van de afbeelding klikt u op de foto.

The Colorfield Performance

Op vrijdag 8 juni heeft Jacqueline deelgenomen aan de Colorfield Performance in Sloten. Een grootschalig project wat is opgezet door kunstenaar Dirk Hakze omdat Leeuwarden culturele hoofdstad van Europa in 2018 is. Jacqueline heeft 1 van de 499 panelen binnen één dag gevuld met haar werk. Een hele uitdaging in een prachtig project.

In 2020 en 2023 was de colourfield performance in Elst ook daar deed ik aan mee.