Over Jacqueline

Over

Mijn Kunstzinnige Reis

Ik behaalde mijn diploma aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg, wat het begin markeerde van mijn artistieke reis. Mijn kunstwerken vloeien voort uit verschillende thema’s, resulterend in diverse series. Van betoverende organische vormen en mythische verhalen tot intrigerende composities van drietallen en serene landschappen. De ongerepte pracht van Terschelling’s landschap is een bron van inspiratie voor mijn nieuwe beeldverkenningen.

Een sprong verder, richtte ik Atelier V op, een broeinest voor creativiteit waar zowel jonge talenten als volwassenen zich kunnen onderdompelen in de wereld van tekenen en schilderen. Naast reguliere teken- en schildercursussen, bied ik boeiende thematische workshops aan voor zowel mijn leerlingen als nieuwsgierige geesten.

Ik omarm uitdagende projecten, zoals op maat gemaakte workshops voor bedrijven en groepen. Daarnaast vind ik voldoening in het verwezenlijken van persoonlijke, intieme projecten, zoals het vervullen van ‘laatste wensen’ en het creëren van unieke schilderijen in opdracht. Samen kunnen we de kunst van mogelijkheden verkennen en verbeelden.

Jac-1

Meekijken met mijn werkwijze?

In deze video schilder ik een portret van scratch tot resultaat.

Mijn werk

Verken mijn gevarieerde portfolio, van geïllustreerde boeken tot levendige schilderijen en unieke logo’s.

Cursussen

Betreed een wereld van creatief leren, waar zowel jongeren als volwassenen hun artistieke vaardigheden ontdekken onder mijn begeleiding.

Workshops

Ontdek kunst op een interactieve manier via boeiende workshops, geschikt voor beginners en ervaren kunstenaars.

Projecten

Laat je inspireren door mijn creativiteit, variërend van op maat gemaakte schilderijen tot doelgerichte logo-ontwerpen die jouw visie tot leven brengen.