Kinderboeken

Psst heb je gehoord dat…

Dit is de titel van een kinderboek geschreven door Rita Ketelaars en geïllustreerd door Jacqueline van Munster. Het boek bevat 9 verrassende verhalen met 32 prenten. Ieder verhaal komt tot leven dankzij de fantasierijke schrijfstijl en de realistische prenten waardoor ieder kind enthousiast mee zal blijven kijken en luisteren.
In het boek ga je o.a. met Doppie de doperwt op wereldreis, lees je een verhaal over eskimo Minuuk die alleen van pannekoeken houdt, bonje in de berging van Tante Rita en de tovertenen van Tessa. 

Benieuwd geworden naar bovengenoemde en andere verhalen in dit boek? Middels het invullen van onderstaand contactformulier kunt u het boek bestellen.

Zeerovers & Vikingen

Dit is de titel van een kinderboek geschreven door Rita Ketelaars en geïllustreerd door Jacqueline van Munster.

Hoe leuk is het om te stoeien met een beeld wat je voor je ziet als je een verhaal leest. Dat was het uitgangspunt voor een nieuwe serie prenten. De prenten in het boek tonen als een film. Ze zijn een aanvulling op het verhaal. Een prent daar moet je lang naar kunnen kijken en het moet blijven hangen in je hoofd.

In het boek kan je lezen waarom Erik Eenoog een zwarte klep voor zijn oog heeft, hoe Hinkel Harald zijn ene been heeft verloren en zien hoe de God Odin voor onweer zorgt. Maar ook over de bruiloft van Harald en de betoverende mooie bruid Hilde.

Benieuwd geworden naar bovengenoemde en andere verhalen in dit boek? Middels het invullen van onderstaand contactformulier kunt u het boek bestellen.

Kikker Kalle

Een boekje dat is geschreven door Rita Ketelaars en geïllustreerd door Jacqueline van Munster voor stichting Gorsselse zwembaden de Berkel in Almen. Op een speelse manier wordt ieder kind gemotiveerd om te leren zwemmen net als Kalle. De prenten uit het boek hangen uitvergroot op het zwembad in Almen. 

Benieuwd naar het boekje? Deze is verkrijgbaar bij het zwembad in Almen.