Cursussen

Ga op creatieve reis onder begeleiding van beeldend kunstenaar Jacqueline

Stap binnen in de betoverende wereld van Jacqueline, een beeldend kunstenaar die haar passie en vaardigheden deelt door middel van inspirerende cursussen voor zowel jeugd als volwassenen. Haar atelier is niet alleen een plek om kunst te creëren, maar ook om te groeien en te verkennen. Van kleurrijke penseelstreken tot intrigerende texturen, Jacqueline leidt je op een reis vol artistieke ontdekkingen.

Naast het lesgeven in haar atelier, weeft Jacqueline kunst in de stof van projecten die variëren van bedrijfsworkshops tot op maat gemaakte logo-ontwerpen. Haar veelzijdigheid schijnt door in elke uitdaging die ze aangaat. Maar het houdt hier niet op. Ervaar de magie van haar thematische workshops, waar kunstliefhebbers van alle niveaus samenkomen om zich onder te dompelen in creativiteit.

Jacqueline’s missie gaat verder dan alleen kunst – het is een reis van zelfexpressie, verbeelding en groei. Dompel jezelf onder in de kunstwereld van Jacqueline en laat je inspireren om je eigen artistieke pad te verkennen.

Cursus

Cursus Jeugd

Voor jongeren tussen 7 en 17 jaar die hun creatieve pad willen verkennen en zelfs voor diegenen die dromen van een toekomst in de kunstwereld. Deze plek biedt begeleiding en ruimte voor jouw reis.

Cursus

Cursus Volwassenen

In deze cursussen volgt elke deelnemer een individueel traject. Gedurende 26 sessies leggen we de nadruk op het ontwikkelen van observatievaardigheden, waarbij je hand de subtiele signalen van je ogen volgt.

Workshops

Atelier V workshops

Binnen Atelier V worden regelmatig workshops georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de inspirerende ‘Portrettekenen’ workshop.