Cursus jeugd

Ontdek de wereld van verbeelding

Voor jongeren tussen 7 en 17 jaar die hun creatieve pad willen verkennen en zelfs voor diegenen die dromen van een toekomst in de kunstwereld. Deze plek biedt begeleiding en ruimte voor jouw reis.

Binnen deze lessen leer je hoe je jouw ideeën kunt omzetten in concrete vormen. Tekenen en schilderen in al hun diversiteit komen aan bod, terwijl iedereen een persoonlijk programma volgt om elkaar te inspireren.

Onze aanpak is veelzijdig. We werken met de zichtbare realiteit, maar verkennen ook de onzichtbare wereld. Techniek, het opzetten van composities, nauwkeurig natekenen, ontwikkelen van observatievermogen en experimenteren vormen allemaal belangrijke aspecten van de lessen.

Kortom, deze lessen zijn ontworpen voor diegenen die samen met ons op avontuur willen gaan in de ontdekkingsreis van kunst en creativiteit.”

Wat gaat deze cursus je brengen?

Deze cursus zal je creatieve vaardigheden versterken, je in staat stellen ideeën om te zetten in kunstwerken en je meenemen op een ontdekkingsreis door verschillende vormen van tekenen en schilderen.

  • Je ideeën vormgeven
  • Kennismaken met verschillende technieken
  • Het volgen van je eigen programma

Wanneer worden de lessen gegeven?

Deze cursus vindt plaats in Atelier V op de volgende momenten:

  • Woensdag 19:00 – 20:30 uur
  • Vrijdag 16:00 – 17:30 uur