Familie workshop

Wil je iets verrassends voor je familie organiseren? Neem dan contact op met mij voor een workshop op maat. Samen kijken we naar wat jullie wens is en wat mijn idee over een passende invulling hiervoor kan zijn.

Wat biedt een workshop op maat?
– samenwerken door afspraken te maken over het gebruik van kleur, vorm en idee
– elkaar op een andere manier zien en leren kennen
– een prachtige blijvende herinnering

Logo ontwerp/ vormgeving:

Alle groepen van de Lea Dasberg hebben tekeningen gemaakt met het thema ‘feest’. Zij kregen per groep een opdracht: teken een clown, een ballon,een vervoermiddel of een bewegend figuur. Het resultaat is dat er 6 tekeningen zijn ontstaan die de ontwikkeling van de kinderen laat zien. Uit iedere groep is er een tekening gekozen. Het is een kleurrijk feest geworden. De tekeningen zijn 400 cm breed en variëren van 150 cm tot 250 cm hoog.

Project op locatie

 1. Bij een jubileum van muziekvereniging Juliana zijn alle muzikanten geschilderd door kinderen en later opgesteld als een echte harmonie, maar  dan van papier.
 2. Een openbare les op een podium: kinderen schilderen terwijl het publiek kijkt.
 3. Bij een 75 jarig jubileum van een papierfabriek in Loenen heb ik samen met 200 kinderen 3 grote schilderijen gemaakt. Deze zijn te bezichtigen door alle werknemers in het bedrijf.
 4. De vloer van het Almense en Gorsselse zwembad vormt het schilderij waar ik vissen en schildpadden op heb geschilderd.
 5. Bij een kinderdagverblijf in Utrecht heb ik een kleurrijke dierenfanfare op de muur van het buitenspeelverblijf geschilderd.

Voor een volledige weergave van de afbeelding klikt u op de foto.

 

Basisschool projecten

 1. Met kinderen een handbeest verzinnen. Met schmink wordt het beest op de hand geschilderd waarbij de kinderen zelf een achtergrond erbij verzinnen.
 2. Alle leerlingen van basisschool Welgelegen maken een deel van een landschap. Alle schilderijen samen vormen een heel groot panoramaschilderij. De fantasievogels in de lucht zijn gemaakt door de groepen 8.
 3. Als afscheidscadeau van groep 8 hebben we voor een blijvende herinnering gezorgd in de vorm van stoeptegels voor op het schoolplein.
 4. Kindcentrum Lea Dasberg heeft een gang waar dagelijks 100 kinderen lopen van school naar de sportzaal. Het thema van deze gang is apenkooi. De groepen 7 en 8 hebben hun eigen ontwerp geschilderd op een kleurrijke achtergrond.
 5. In hetzelfde kindcentrum ben ik gevraagd om een ontwerp te maken voor het muurtje achter het voetbalplein. Het ontwerp is uitgevoerd door de groepen 6, 7 en 8.

Voor een volledige weergave van de afbeelding klikt u op de foto.

Toneelvormgeving
Ieder jaar ontwerp ik het decor voor de afscheidsmusical van de groepen 8 van het kindcentrum Lea Dasberg te Zutphen. Ook heb ik een aantal keer de vormgeving van decor en kostuums gedaan voor verschillende musicals door Stichting Almens Amateur Theater.

Voor een volledige weergave van de afbeelding klikt u op de foto.

Interesse?

  captcha